Dutch Solar Energy onderscheidt zich door het aanbieden van bekende merken, merken die hun kwaliteit al hebben bewezen. Denk daarbij aan hogere energieopbrengst, een langere levensduur en minder uitval. Omdat Dutch Solar Energy zich in elk aspect van de zonnepanelen en wat daarmee samenhangt heeft verdiept, vertaalt dat zich in een uitstekend resultaat en lage kosten.

1. Idee:
U wilt besparen op uw energierekening en daarnaast een bijdrage leveren om de CO2 uitstoot te verminderen. Dat kan. Vraag een offerte aan via de link op onze pagina en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte.

2. Offerte:
Aan de hand van uw ingevulde gegevens maken wij een overzichtelijke vrijblijvende offerte en versturen deze binnen 24 uur per mail. Enkele dagen na het ontvangen van de offerte neemt een adviseur contact met u op en worden al uw vragen beantwoord. Eventueel kunt u de offerte aanpassen aan uw wensen. U ziet direct wat dit betekend voor uw investering, besparing en terugverdientijd. Wanneer de offerte naar wens is kunt u eventueel gebruik maken van onze onderhoudscontracten.

3.Service:
Wij komen op de afgesproken dag bij u langs om het zonnepanelen systeem te installeren.  De montage bestaat uit, het monteren van de onderconstructie, het plaatsen van de panelen, omvormer en de bijbehorende bekabeling en stekkers en het instellen van de omvormer. Tevens wordt de meterkast aangepast om de aansluiting mogelijk te maken. Vanzelfsprekend nemen we na afloop al het afval weer mee.