D.m.v. de zonne-energie afkomstig van uw eigen installatie kunt u nóg meer voordeel halen door gebruik te maken van uw eigen laadpaal. Hierdoor bespaart u op uw elektriciteitskosten, draagt u bij aan een schoner milieu én zorgt u voor een reductie op de belasting van het netwerk van de netbeheerder. Samen met onze klanten bepalen we de meest efficiënte en effectieve plaats van mogelijke laadpunten. Dit kan online, middels foto’s en tekeningen, of via een fysieke schouw. Onze specialisten hebben een antwoord op iedere uitdaging, of deze nu operationeel, elektrisch of civiel-technisch van aard is.

Als het design is vastgelegd staan onze uitvoerders te popelen om de installatie zo snel als mogelijk op te leveren, waarbij zowel de zon als het net de laadpaal van stroom kan voorzien. Alle werkzaamheden bij Dutch Solar Energy vinden conform de geldende eisen en normeren plaats, hierdoor bent u verzekerd van een oplevering van de hoogste kwaliteit.

Dutch Solar Energy biedt een breed assortiment van kwalitatief zeer hoogwaardige AC en DC laders. Wilt u het gemak ervaren om in de ochtend bij het pand aan te komen en dezelfde middag weer weg te rijden met een volle accu, dan zijn de AC-laders voor uw situatie ideaal. Het uitgangsvermogen van de laders is 22kW per uur, waarbij de laders een of twee uitgangen kunnen hebben en als box aan de muur of als paal geplaatst kunnen worden.

Met de DC-snelladers worden elektrische auto’s nóg sneller opgeladen. Deze type laders zijn ideaal voor plekken waar de auto “even” staat t.b.v. klanten bij restaurants, bedrijfspanden, supermarkten, bioscopen, sportcomplexen, etc.. De range van de laders varieert van 15 tot 180 kW per uur.

Naast de laders zorgen wij er ook voor dat er zelf gekozen kan worden hoe de parkeerplaats van de paal kan worden aangekleed; denk dan aan de keuzes voor verkeersborden, aanrijbeveiligingen en wegmarkeringen. Alle opties kunnen worden bepaald door u zelf; is er een optie die niet aanwezig is, schroom niet om ons daarop te attenderen. Wij regelen het wel!