Eind 2021 heeft Dutch Solar Energy tegen de 7000 MWh per jaar reeds geïnstalleerd. Dat staat gelijk aan het energieverbruik van meer dan 2000 huishoudens per jaar!! En daar zijn we trots op!

Als het aan ons ligt zal het hier niet bij blijven en gaan we er samen met onze klanten voor zorgen dat we binnen 3 jaar het gebruik van 10.000 huishoudens moeten kunnen halen. Door zaken als netcongestie, stijgende transportkosten, en beschikbaarheid van grondstoffen moeten bedrijven innovatief worden en de expertise die ze bezitten ten volste benutten om alsnog de klanten te kunnen voorzien van de optimale verduurzaming – zowel in kwaliteit als in kwantiteit – tegen een betaalbare prijs.

Bij Dutch Solar Energy hebben we die ervaring, getuige de projecten in het toepassen van zonne-energie op onder andere appartementen (VvE), sporthallen/kantines, agrarische bedrijven, kantoren, productie- en logistieke bedrijfspanden, en woningen van woningbouwcorporaties. Om u te helpen de juiste keuze te maken hebben wij een mix van kwalitatief hoogwaardige  producten, en bieden wij:

  • gespecialiseerd maatwerk voor de zakelijke markt,
  • persoonlijke  en deskundige begeleiding door een vaste contactpersoon,
  • bouwkundige en fiscale ondersteuning,
  • een vrijblijvend gedetailleerde offerte na een schouw, zonder bijkomende kosten,
  • een passende oplossing met altijd kwalitatief hoogwaardige producten.

Heeft u vragen en/of interesse? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig bij ons langs voor een goed gesprek en een lekkere bakje Tilburgse koffie.