Bij Dutch Solar Energy denken we graag met de klant mee, niet alleen op technisch vlak, ook commercieel en marketingtechnisch. Regelmatig krijgen wij de volgende opmerking na een succesvol project: “ik ben supertrots op het systeem, wil het aan iedereen laten zien, maar dat gaat zo lastig“.  Immers, vaak is het schitterend systeem niet goed te zien, aangezien het hoog ligt op (meestal) een plat dak.

Daarom heeft u bij aanschaf van een zonnestroominstallatie bij Dutch Solar Energy tevens de mogelijkheid professionele videobeelden te laten maken t.b.v. uw marketing. Samen met onze partner – een professioneel mediabureau – kunnen wij een mooi overzicht creëren middels dronebeelden voor een sterk gereduceerde prijs. Bij het plaatsen van uw energiesysteem nemen we gelijk de drone mee om de mooie beelden te maken. Heeft u speciale wensen, voor ons geen probleem.

Heeft u vragen en/of interesse? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig bij ons langs voor een goed gesprek en een lekkere bakje Tilburgse koffie.