Heeft u de wens om samen met ons uw steentje bij te dragen aan het milieu door uw pand te verduurzamen, stap dan in onze wereld waarin we gezamenlijk de meeste passende zonnestroominstallaties bedenken en ontwikkelen. Voor ons is ieder project uniek, en zo vliegen we dit ook aan. Iedere klant is anders, ieder pand is anders.

Door onze diversiteit in expertises en vindingrijkheid komen we altijd tot het juiste design. Bij ons vind je alle expertises om de totstandkoming van de ideale zonnestroominstallatie efficiënt en effectief te laten verlopen. Of we het hebben over dak of grond, over subsidie-aanvragen of complete vergunningen, dakconstructies of grondinspecties, financiering of exploitatie, wij zorgen ervoor dat u meegenomen wordt en de juiste keuzes samen met ons maakt voor uw perfecte installatie voor nu en in de toekomst.

De uiteindelijke montage van het systeem bestaat uit, het monteren van de onderconstructie, het plaatsen van de panelen, omvormer en de bijbehorende bekabeling en stekkers en het instellen van de omvormer. Vanzelfsprekend nemen we na afloop al het afval weer mee. Heeft u een huisinstallateur? Geen probleem, wij zorgen voor een ideale samenwerking waardoor we gezamenlijk het optimale systeem bouwen.