Wij maken graag een afspraak om de technische-, financiële en fiscale mogelijkheden met u te bekijken. Wij willen graag samen met u uitrekenen hoeveel geld u per jaar door het gebruik van zonnepanelen aan energiekosten kunt besparen. Wilt u uw rendement laten berekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

1. Idee:
U wilt besparen op uw energierekening en daarnaast een bijdrage leveren om de CO2 uitstoot te verminderen. Dat kan. Neem contact met ons op via mail of laat uw gegevens achter. Bellen kan uiteraard ook.

2. Ons advies:
Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Vanzelfsprekend beantwoorden wij graag al uw vragen.

3. Offerte:
Wij bespreken tijdens het bezoek de mogelijkheden, luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een overzichtelijke vrijblijvende offerte. U kunt deze offerte met de adviseur doornemen en deze eventueel aanpassen aan uw wensen. U ziet direct wat dit betekent voor uw investering, besparing en terugverdientijd. Wanneer de offerte naar wens is kunt u ook gebruik maken van een onderhoudscontract.

4.Service:

Wij komen na opdracht op de afgesproken dag bij u langs om het zonnepanelen systeem, volgens de offerte te installeren. Tevens passen wij, indien noodzakelijk uw meterkast aan. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het systeem en zijn opgenomen in de offerte.

De montage van he systeem bestaat uit, het monteren van de onderconstructie, het plaatsen van de panelen, omvormer en de bijbehorende bekabeling en stekkers en het instellen van de omvormer. Vanzelfsprekend nemen we na afloop al het afval weer mee.