Brian Gajadhar
Algemeen Directeur
M. 06 12 60 56 07
E. brian@dutchsolarenergy.nl

Brian Gajadhar is algemeen directeur van Dutch Solar Energy. Na zijn promotie aan de Technische Universiteit te Eindhoven heeft hij diverse managementposities bekleed waarbij de laatste bedrijven steevast in de groene energiesector. Zijn expertise voor technische bedrijven in scale-up fase voedt de organisatie in optimalisatie en groei op gebied van technologische, economische en sociale innovaties. Vanwege de groeiplannen van de organisatie is hij in 2021 toegetreden tot het Management van Dutch Solar Energy.

Wim Hooijen
Commercieel Directeur
M. 06 22 49 14 13
E. wim@dutchsolarenergy.nl

Wim Hooijen is medeoprichter van Dutch Solar Energy en jarenlang in diverse management en directiefuncties werkzaam geweest binnen Transport & Logistiek. Naast procesoptimalisatie in organisaties en commercie heeft Wim zich altijd verdiept in energievraagstukken binnen de branche. De ontwikkelingen van de technologie voor zonne-energie heeft hij altijd met veel interesse gevolgd. In 2011 heeft dit geleid tot de oprichting van Dutch Solar Energy met als doel kwalitatief hoogwaardige zonnestroom systemen in de markt af te zetten.

Gerrit Jan Schaeffer
Strategisch Adviseur
M. 013 57 22 77 3
E. info@dutchsolarenergy.nl

Gerrit Jan Schaeffer is adviseur van de directie en medeaandeelhouder bij Dutch Solar Energy. Zijn gehele 25-jarige loopbaan heeft in het teken gestaan van het energievraagstuk: Eerst als onderzoeker, beleidsadviseur voor de overheid en manager bij het Energieonderzoek Centrum Nederland, later als Directeur bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO). Vanuit deze functie was hij medeoprichter van het topinstituut EnergyVille, waar hij nu General Manager is.

Ronald Engel
Financieel Adviseur
M. 013 57 22 77 3
E. info@dutchsolarenergy.nl

Ronald Engel is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij Dutch Solar Energy. In eerste instantie als aandeelhouder, later als financieel adviseur.

Paul Udo
Accountmanager / Projectleider
M. 06 41 11 55 71
E. paul@dutchsolarenergy.nl

Paul Udo is jaren werkzaam geweest in diverse functies waarin B2B projecten de boventoon voeren, en heeft een paar jaar geleden succesvol de stap gezet naar en in de energietransitie. Zijn specialiteit zit ‘m in het ontzorgen van de ondernemer voor ontwerp, aanvraag subsidie-mogelijkheden en implementatie van het gehele project: van A tot Z. Denk hierbij aan zonne-energie, laadpalen, batterij-oplossingen, etc., kortom een compleet energie managementsysteem. Door slim gebruik te maken van zijn kennis en zijn breed opgezet netwerk is geen klantvraag hem te veel, oplossingen zijn er altijd.

Bas Hofman
Accountmanager / Projectleider
M. 06 24 41 96 17
E. bas@dutchsolarenergy.nl

Bas Hofman heeft in zijn loopbaan de nodige ervaring in productontwikkeling, procesverbeteringen en een flinke dosis projectmanagement opgedaan. Rode draad daarbij was altijd en is nog steeds, kwaliteit. Zorgen dat de klant krijgt wat voor die klant belangrijk is: Een optimale installatie tegen een kwalitatieve prijs. Vanaf 2006 is hij actief in de energiesector; wind, warmte, energieadvies en met alweer een aantal jaren zonnepanelen brengt hij die kennis in ten behoeve van de klanten.

Alain de Keyser
Accountmanager / Projectleider
M. +32 476 423 699
E. Alain@dutchsolarenergy.nl

Melanie Hol
Accountmanager / Projectleider
M. 06 20 23 58 45
E. melanie@dutchsolarenergy.nl

Melanie is meer dan 20 jaar werkzaam in sales (B2B en B2C), waarvan sinds 2016 in de zakelijke energie markt (agrarische en industriële sector). Haar specialisme zit in het luisteren naar de klant en m.b.v. haar technische skills een op maat gemaakt voorstel voorleggen waarbij het vertrekpunt een optimaal zonnestroominstallatie is. Ze ontzorgt de klant van a tot z en staat altijd klaar voor haar klanten, en komt altijd met een goede oplossing.

Thomas Blondé
ICT & Data Management
M. 013 57 22 77 3
E. service@dutchsolarenergy.nl

Suzan Kouwenhoven
Financieel Administratief Medewerker
M. 013 57 22 77 3
E. suzan@dutchsolarenergy.nl