Brian Gajadhar
Algemeen Directeur
M. 06 12 60 56 07
E. brian@dutchsolarenergy.nl

Brian Gajadhar is algemeen directeur van Dutch Solar Energy. Na zijn promotie aan de Technische Universiteit te Eindhoven heeft hij diverse managementposities bekleed waarbij de laatste bedrijven steevast in de groene energiesector. Zijn expertise voor technische bedrijven in scale-up fase voedt de organisatie in optimalisatie en groei op gebied van technologische, economische en sociale innovaties. Vanwege de groeiplannen van de organisatie is hij in 2021 toegetreden tot het Management van Dutch Solar Energy.

Wim Hooijen
Commercieel Directeur
M. 06 22 49 14 13
E. wim@dutchsolarenergy.nl

Wim Hooijen is medeoprichter van Dutch Solar Energy en jarenlang in diverse management en directiefuncties werkzaam geweest binnen Transport & Logistiek. Naast procesoptimalisatie in organisaties en commercie heeft Wim zich altijd verdiept in energievraagstukken binnen de branche. De ontwikkelingen van de technologie voor zonne-energie heeft hij altijd met veel interesse gevolgd. In 2011 heeft dit geleid tot de oprichting van Dutch Solar Energy met als doel kwalitatief hoogwaardige zonnestroom systemen in de markt af te zetten.

Inge Elands
Administratief Medewerkster
T. 013 57 22 77 3
E. Inge@dutchsolarenergy.nl

Inge Elands is administratief medewerkster, de duizendpoot, van Dutch Solar Energy. Ze werkt samen met verschillende niveaus binnen de organisatie. Haar kracht ligt in haar innerlijke evenwicht, waardoor er zelden situaties ontstaan waardoor ze niet de rust bewaard. Ze is positief ingesteld en doet er alles aan om een plezierige, flexibele en veilige omgeving te creëren. Ze is ervan overtuigd dat als de zaken binnen het bedrijf op rolletjes lopen, de klant hier ook van mee kan profiteren. De klant staat bij haar namelijk altijd centraal!

Paul Udo
Accountmanager / Projectleider
M. 06 41 11 55 71
E. paul@dutchsolarenergy.nl

Paul Udo is jaren werkzaam geweest in diverse functies waarin B2B projecten de boventoon voeren, en heeft een paar jaar geleden succesvol de stap gezet naar en in de energietransitie. Zijn specialiteit zit ‘m in het ontzorgen van de ondernemer voor ontwerp, aanvraag subsidie-mogelijkheden en implementatie van het gehele project: van A tot Z. Denk hierbij aan zonne-energie, laadpalen, batterij-oplossingen, etc., kortom een compleet energie managementsysteem. Door slim gebruik te maken van zijn kennis en zijn breed opgezet netwerk is geen klantvraag hem te veel, oplossingen zijn er altijd.

Jacco Niesten
Accountmanager / Projectleider
M. +31 6 28 44 87 78
E. jacco@dutchsolarenergy.nl

Jacco Niesten is al jarenlang werkzaam in de wereld van zonnepanelen, laadpalen, batterijopslag en alles wat daarbij komt kijken. Dit jaar maakt hij de stap van residentiële projecten naar de zakelijke projecten (klein MKB en hoger). Hij is energiek, positief ingesteld en een fijne gesprekspartner. Hij denkt altijd mee en weet dan uiteindelijk een passend en goed advies te geven als het gaat over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van verduurzaming. Zijn uitgangspunt is altijd het volledig ontzorgen van de klant.

Melanie Hol
Accountmanager / Projectleider
M. 06 20 23 58 45
E. melanie@dutchsolarenergy.nl

Melanie is meer dan 20 jaar werkzaam in sales (B2B en B2C), waarvan sinds 2016 in de zakelijke energie markt (agrarische en industriële sector). Haar specialisme zit in het luisteren naar de klant en m.b.v. haar technische skills een op maat gemaakt voorstel voorleggen waarbij het vertrekpunt een optimaal zonnestroominstallatie is. Ze ontzorgt de klant van a tot z en staat altijd klaar voor haar klanten, en komt altijd met een goede oplossing.

Shakeel Hoosein
Accountmanager / Projectleider
M. 06 44 81 27 07
E. shakeel@dutchsolarenergy.nl

Alles wat om energie & techniek draait, daar heeft Shakeel affiniteit mee. In de afgelopen jaren heeft hij zich technisch weten te ontwikkelen in de agrarische sectoren, voornamelijk in duurzame oplossingen zoals zonnepanelen & LED. Productkennis ( know how) is 20% relatie opbouwen & vertrouwen kweken; de deal afronden vergt een sterk karakter. Hij staat altijd open voor een uitdagingen, en zet een behoefte gelijk om in een kans.

Erik Rijpert
Accountmanager / Projectleider
M. 06 57 94 07 36
E. erik@dutchsolarenergy.nl

Erik is een zelfstandige verkoopmanager met veel ervaring in de internationale B2B verkoop gecombineerd met een passie voor auto’s en autotechniek. Zijn interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit drijft hem tot een actieve bijdrage in de uitbouw van de transitie naar elektrisch vervoer. Als elektrisch laadpalen specialist is zijn kracht maatwerk in het analyseren van de wensen van de klant om deze vervolgens om te zetten naar technische oplossingen welke Dutch Solar Energy kan bieden.

Bas Hofman
Accountmanager / Projectleider
M. 06 24 41 96 17
E. bas@dutchsolarenergy.nl

Bas Hofman heeft in zijn loopbaan de nodige ervaring in productontwikkeling, procesverbeteringen en een flinke dosis projectmanagement opgedaan. Rode draad daarbij was altijd en is nog steeds, kwaliteit. Zorgen dat de klant krijgt wat voor die klant belangrijk is: Een optimale installatie tegen een kwalitatieve prijs. Vanaf 2006 is hij actief in de energiesector; wind, warmte, energieadvies en met alweer een aantal jaren zonnepanelen brengt hij die kennis in ten behoeve van de klanten.

Jan van Meltvoort
Accountmanager / Projectleider
M. +31 6 42 24 16 17
E. Jan@dutchsolarenergy.nl

Jan is gedreven en gepassioneerd om het EV-laden gemotiveerd naar 100% zero-emissie te brengen. Hij heeft een gedegen ervaring in project management en een ruime strategische en operationele inkoopervaring als Senior Procurement Officer. Met de juiste ervaring, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen realiseert hij een betrouwbare laadinfra bij opdrachtgevers die perfect aansluit bij de behoeften voor de huidige en lange termijn. Jan is een begrip in de wereld van laadpalen, aangezien hij daar een behoorlijke trackrecord in heeft opgebouwd.

Laurens Elzinga
Accountmanager 
M. +31 642110399
E. Laurens@dutchsolarenergy.nl

Laurens Elzinga is vanaf oktober 2021 Accountmanager bij Dutch Solar Energy. Na zijn studies Economie en Bestuurskunde heeft hij ruim 10 jaar bij verschillende gemeenten gewerkt. Voornamelijk op het gebied van Economie en Duurzaamheid. Hij is goed bekend met ondernemersvragen, bedrijventerreinen, Green-Deals, vergunningen en grootschalige energieprojecten.

Jaap Hogendorp
Accountmanager / Projectleider
M. +31 619 861 051
E. Jaap@dutchsolarenergy.nl

Jaap is een solide freelance Projectmanager gebleken met een passie voor duurzame energie. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan in uiteenlopende vraagstukken en opdrachtgevers met verschillende culturele achtergronden in binnen- en buitenland. Projectmanagement is samenwerken! Hij is gewend om met multidisciplinaire teams te werken en door zijn menselijke kennis begrijpen de teamleden elkaar en kunnen ze daardoor optimale performance halen t.b.v. de klant.

Thomas Blondé
ICT & Data Management
T. 013 57 22 77 3
E. service@dutchsolarenergy.nl

Thomas is zowel verantwoordelijk voor de kantoorautomatisering als de automatisering binnen de projecten. Daarnaast monitort hij t.b.v. de service de diverse systemen uit onze installed base.

Stan Wouters
Afstudeerder
T. 013 57 22 77 3
E. info@dutchsolarenergy.nl

Stan Wouters is een jonge Tilburger, meedenkend en werkt graag in groepsverband om gezamenlijk mooie resultaten neer te zetten. Momenteel zit Stan in zijn laatste schooljaar van de studie Technische Bedrijfskunde/Bedrijfsmanagement MKB. Tussen februari en juli 2022 zal hij onderzoeken hoe de uitbreiding naar laadpalen en batterijen in het concept van DSE het beste kan worden ingevuld zodat dit optimaal aansluit op de huidige groei van het bedrijf en de dynamische markt.