De projecten van Dutch Solar Energy zijn door heel Nederland geplaatst, waarbij de klant zich steeds weer in een andere markt bevond. Of het nu een wasserij van ziekenhuis-en hotellinnen, een amusementshal, een noten verwerkingsbedrijf, meubelstoffeerderij, transportbedrijf, producent van Tiny Houses, bouwmarkt, of  autowasserij is…… wij zijn er wel geweest en hebben de klant voorzien van een zonnestroominstallatie. En díe diversiteit maakt het werk ook voor ons weer elke keer spannend.

Bekijk enkele voorbeelden van onze succesvolle projecten en geniet met ons mee van de diversiteit in de plaatjes van onze verschillende projecten:

De residentiële markt is zeker ook de markt waarin Dutch Solar Energy zich bevindt voor woningen met daken waar een ruim aantal panelen geïnstalleerd kunnen worden. Graag helpen we dan mee om een bestaand huis nog verder te verduurzamen, óf om juist een te bouwen huis nóg duurzamer op te leveren.

Bekijk enkele voorbeelden van onze succesvolle projecten op woningen:

Heeft u vragen en/of interesse? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig bij ons langs voor een goed gesprek en een lekker bakje Tilburgse koffie.