Installatie

Dutch Solar Energy biedt een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige AC en DC laders. Wilt u het gemak ervaren om in de ochtend bij het pand aan te komen en dezelfde middag weer weg te rijden met een volle accu, dan zijn de AC-laders voor uw situatie ideaal. Het uitgangsvermogen van de laders is 22kW per uur, waarbij de laders een of twee uitgangen kunnen hebben en als box aan de muur of als paal geplaatst kunnen worden.

Met de DC-snelladers worden elektrische auto’s nóg sneller opgeladen. Deze type laders zijn ideaal voor plekken waar de auto “even” staat ten behoeve van klanten bij bijvoorbeeld restaurants, bedrijfspanden of supermarkten. De range van de laders varieert van 15 tot 180 kW per uur.

Samen met onze klanten bepalen we de meest efficiënte en effectieve plaats van mogelijke laadpunten. Dit kan online, middels foto’s, tekeningen, of via een fysieke schouw. Onze specialisten hebben een antwoord op iedere uitdaging. Als het design is vastgelegd staan onze uitvoeders te popelen om de installatie zo snel en goed mogelijk op te leveren. Alle werkzaamheden bij Dutch Solar Energy vinden conform de geldende eisen en normen plaats, hierdoor bent u verzekerd van een oplevering van de beste kwaliteit.

Naast de laders zorgen wij er ook voor dat er u zelf kan kiezen hoe de parkeerplaats van de paal kan worden aangekleed, denk hierbij aan de keuzes voor verkeersborden, aanrijbeveiligingen en wegmarkeringen.

Designs elektrische laadpalen