Beloftes

Het vinden van een juiste partner voor het plaatsen van uw zonnepaneelsysteem of uw laadpaal is lastig. Het bedrijf moet behalve een goede prijs ook betrouwbaar, deskundig, effectief zijn en zich houden aan gemaakte afspraken. We vertellen u graag waarom wij deze partner zijn.

Transpirantie

Dutch Solar energy is een transparant bedrijf en dit willen we ook uitstralen naar onze klanten. We maken altijd een all-in offerte, een achteraf bijkomende rekening is dus niet aan de orde. Daarnaast beloven we alleen wat we waar kunnen maken, durven wij fouten toe te geven en lossen wij deze op. We kijken altijd samen met u naar de beste oplossing.

Kwaliteit

Ons bedrijf staat voor topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Er wordt daarom continu geïnvesteerd in de beste mensen, technieken en materialen om een zo goed mogelijke kwaliteit te waarborgen. We willen graag de beste zijn in ons vakgebied en hebben verschillende disciplines in huis en maken daar graag gebruik van.

Communicatie

De communicatie vanuit ons naar de klant is altijd persoonlijk, we nemen de tijd en proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. We zorgen voor totale ver- en ontzorging.