“De laatste zonnestralen voordat de zon onder gaat, het werk is gedaan. De zonnepanelen hebben de interne operatie voor een groot deel draaiende kunnen houden, de batterijen kunnen straks worden gebruikt, en de auto’s zijn opgeladen. Of nu de lichten van het bedrijf aan het eind van de middag uitgaan, of juist de wisseling van de wacht plaatsvindt en de volgende shift kan beginnen. Voor Dutch Solar Energy begint het met de zon die opkomt, maar eindigt het zeker niet wanneer de zon weer ondergaat.”

“Bij het Brabantse Dutch Solar Energy uit Tilburg richten we ons op slimme systemen voor commerciële panden, parken en VvE’s door heel Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van zelf opgewekte zonne-energie. Het gaat ons niet alleen over “het leggen van zonnepanelen”, het gaat om het “installeren van een Energy Management Systeem” voor nu en voor de komende 20 tot 25 jaar. Een slim systeem gecombineerd met zonnepanelen, laadpalen én batterijen geeft de mogelijkheden zo effectief mogelijk te profiteren van onze eigen Hollandse zon!

Daarnaast maken we ons sterk voor het feit dat wij vinden dat het verduurzamen van panden voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn; voor ZZP, MKB of Grootzakelijk, individueel als bedrijf, of als georganiseerde groep. We nemen u daarom graag bij de hand op weg naar subsidieaanvragen, opbrengstberekeningen, terugverdienmodellen en het uiteindelijke plan.”

Heeft u interesse? Wilt u meer van ons of van de mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig bij ons langs voor een goed gesprek en een lekker bakje Tilburgse koffie.