Zonnestroominstallaties

Eind 2021 heeft Dutch Solar Energy tegen de 7000 MWh per jaar reeds geïnstalleerd. Dat staat gelijk aan het energieverbruik van meer dan 2000 huishoudens per jaar en daar zijn we trots op! Maar daar zal het niet bij blijven, de komende jaren willen wij blijven groeien in onze branche. Door zaken als netcongestie, transportkosten en beschikbaarheid van grondstoffen moeten bedrijven innovatief worden en klanten blijven voorzien van optimale verduurzaming. Zowel in kwaliteit als in kwantiteit, tegen een betaalbare prijs.

Bij Dutch Solar Energy hebben we die ervaring, getuige de projecten in het toepassen van zonne-energie op onder andere appartementen (VvE), agrarische bedrijven, kantoren, productie- en logistieke bedrijfspanden, en woningen van woningbouwcorporaties. Om u te helpen de juiste keuze te maken hebben wij een mix van kwalitatief hoogwaardige producten, en bieden wij:

  • Gespecialiseerd maatwerk voor de zakelijke markt.
  • Persoonlijke en deskundige begeleiding door een vaste contactpersoon.
  • Bouwkundige en fiscale ondersteuning.
  • Een vrijblijvend gedetailleerde offerte na een schouw, zonder bijkomende kosten.
  • Een passende oplossing met altijd kwalitatief hoogwaardige producten.

Wilt u maximaal profiteren van duurzame energie, maar wilt u de zonnepanelen niet zelf aanschaffen? Geen probleem, Dutch Solar Energy kan voor u de installatie plaatsen, beheren en exploiteren met behulp van voorfinanciering. Voor de voorwaardes, vragen en/of interesse vragen wij u om contact met ons op te nemen.