Dutch Solar Zoekt een Stagiair/Afstudeerder

Wij hebben een stageplek vrij en zoeken hiervoor een lievelingscollega!

Voor ons jonge dynamische bedrijf in Tilburg, Dutch Solar Energy, zijn wij op zoek naar een student met grootse plannen. Dutch Solar Energy is een startup, ook met grootse plannen. Wij leveren zonnestroominstallaties en denken mee in het verduurzamen van panden, maar onze grootse plannen houden in dat we in plaats van de ‘zonnepanelenboer’ zijn veranderd in een ‘energy management partij’.

Wij zijn er helemaal klaar voor, maar zoeken nog iemand die werk en losse eindjes ziet liggen, zelfstandig is en verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen gaan (gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden). Je hebt heerlijk droge humor en zelfspot is je niet vreemd. Looks zijn minder belangrijk, dit om onze kansen op die lievelingscollega vele malen te vergroten.

Bij ons in Tilburg werken mensen die zijn gepromoveerd en hebben eerder al diverse HBO en masterstudenten begeleid. Ons bedrijf is er eentje met een relaxte prettige werksfeer en keihard werkende mensen, die zichzelf binnenkort zullen afvragen hoe ze het in hemelsnaam ooit deden zonder jou. . onze lievelingscollega.

Ben jij de student die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via hr@dutchsolarenergy.nl.  Als wij ook enthousiast zijn dan zullen we een gesprek met je inplannen op ons kantoor in Tilburg of via Teams om te kijken of de klik er is.